Norsk Start Trondheim

Adresse: Sverres gate 12, 7012 Trondheim

E-post: norskstartfo@gmail.com

Org.nr: 914 077 281

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon

Norsk Start Oslo

Adresse: Pilestredet 52, 0167 Oslo

E-post: norskstartoslo@outlook.com

Org.nr: 920 692 052

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Linkedin Ikon
  • Hvit Facebook Ikon

Velkommen til Norsk Start Trondheim. Klikk deg inn på de ulike sidene til venstre for å lese mer om hvem vi er, hva vi gjør og hvordan du kan engasjere deg i foreningen. 

Vi starter opp igjen med samtalemøtene (språkkafé) tirsdag 22. januar 2019 kl. 19-20 på NTNU, Kalveskinnet. Adressen er Sverres gate 12. Følg oss på facebook  for å få oppdatert informasjon. Samtalemøtene er åpent for alle personer med flyktningbakgrunn som ønsker å praktisere norsk og bli kjent med norsktalende studenter. Student og vil bli samtalepartner? Les mer om hvordan du kan engasjere deg her.

Hjelp en flyktning med å skrive CV!

Når og hvor? Onsdag 27. mars kl. 16.30-20.00

 

Mange nyankomne sitter med mye kompetanse og ressurser, som vil være til god nytte for det norske samfunnet. Når de skal ut å søke jobb, kan det være utfordrende å få dette frem i jobbsøkerprosessen. Dermed ønsker vi hjelp fra studenter eller andre som kan bidra på vår CV-workshop. Les mer om hvordan du kan bidra ved å klikke her
 

Vi skal ha språkkafé på Studentersamfundet 31. mars 2019. Arrangementet er åpent for alle studenter som vil ta del i en språkkafé og både utvekslingsstudenter, arbeidsinnvandrere og personer med flyktningbakgrunn er velkommen. Bli med og bidra til at Trondheim blir en varmere og inkluderende by. Følg oss på facebook for å få mer informasjon. Link til arrangementet 3. mars finner du ved å klikke her.